Mango lassi mousse




Ingrediënten:
  • 1 rijpe mango
  • 3 gelatineblaadjes
  • 17,5 gram yoghurt
  • 2 dl slagroom
  • 2 eetlepels honing of andere zoetstof naar smaak


Week de gelatineblaadjes in koud water. Schil de mango. Snijd het vruchtvlees van de pit af en snijd het in blokjes. Meng de mangoblokjes met honing en mix het goed tot een puree.
Knijp de gelatineblaadjes uit en verwarm ze met mangopuree voorzichting in een pan op lage temparatuur. Laat het afkoelen.
Klop de slagroom stijf en voeg de koud mangopuree en yoghurt toe.
Giet het  in een glas. Zet de mouse voor minimaal 4 uur in de koelkast. 


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 megjegyzés:

Een reactie posten

Mogelijk gemaakt door Blogger.